Team Rebels herstelt na verlies

Zaterdag werd in de Boma Copa van organisator Dharm Ramharakh de derde speeldag voortgezet. Een goed spelende Leiding 16A verloor nipt tegen Selection met 1-0 op het Dharm Sportveld. Het doelpunt van Selection werd gescoord door Rakesh Rakhan. De wedstrijd Vybz tegen Barca eindigde 2-1. Voor Vybz scoorden Sergio Stijgers en Andrew Krekko, terwijl het tegendoelpunt kwam van Prewien Gobardhan. Rode Ster en Real 20 werd gewonnen door Real 20 met 3-1. De zeer behendige Okino Wens trof het net twee keer en teamgenoot Abega Wens een keer; Jerrel Ajoeba scoorde voor Rode Ster. Een zeer degelijk spelende Team Rebels won gemakkelijk van Helena met 3-0, dankzij doelpunten van Rosano Salim (2x) en Stevano Sodkromo.
 

Programma zaterdag 21 juli 2012

Wedstrijd Tijd
Rode Ster – Barca 19.00
Helena – Leiding 16a 20.00
Jivan Jotie – Team Rebels 21.00
Real Boma – Real 20 22.00

De teams van Vybz en Selection zijn vrij.

error: Kopiëren mag niet!