Soepe Koese naar Arnold Classic Amateurs

De Surinaamse bodybuilder Soepe Koese vertrekt binnenkort naar Nederland voor een trainingstage en voorbereiding op deelname aan de Arnold Classic Amateurs. Koese, die twee keer achter elkaar nummer 3 werd tijdens de Nationale Bodybuildingkampioenschappen, wordt hierin ondersteund door profbodybuilder Eddy Wilson en diens coach Rinus van den Zeijde. De korte krachtpantser maakte indruk op onder andere Van den Zeijde tijdens de afgelopen nationale kampioenschappen in november 2011. Toen zei de succescoach dat Koese al rijp genoeg is om deel te nemen aan een van de categorien van de Arnold Classics. Koese komt uit Muscle Camp, de school van voormalig nationaal kampioen Hans Djarkasi en de Surinaamse topper Sergio Tjoekoemba.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: