Boma Star komt niet verder dan een gelijkspel te Curaҫao

De veteranenploeg van Boma Star met de overige leden die naar Curacao vertrokken was, om een veteranenwedstrijd te spelen (foto: Boma Star)

De veteranenploeg van Boma Star, die onder leiding staat van de voorzitter Ro Biharie speelde afgelopen vrijdag helemaal te Curaҫao tegen Astroda de Colombia. De laatstgenoemde ploeg bestaat alleen uit Colombianen. Boma Star vertrok met een 13-tal spelers, namelijk: Ruben Jagdew, Soeressing “ Senie” Jagdew, Soedessing “ Tjanga” Jagdew, Jimmy Sewkaransingh, Kries Chotoe, Patrick Benn, Manodj Orie, Dinesh Chowharie, Radjinder “ Pinda” Rattan, Choi Nackhed, Mahes Doerga, Nitin Krishnasingh en Boyke Kalidien. Verder reisden mee Ro Biharie (voorzitter), Ram Ramgoelam (secretaris), Harry Sewbalak (commissaris), Lal Boedhoe, Prim Biharie en Dinesh Tedjoe.
Na een 1-1 ruststand, eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel. Het was een heel moeilijke wedstrijd voor de veteranen, die alles op alles moesten zetten om het gelijkspel uit de bus te halen. Radjinder Rattan (2x) en Soeressing Jagdew scoorden de doelpunten voor Boma Star. Voor Boma Star was deze trip zeer leerrijk, aangezien de tegenstander heel sterk voor de dag kwam. Nu zal Boma Star voorbereidingen treffen voor de eerstvolgende trip naar Europa.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: