Volleyball Night Challenge krijgt All Star wedstrijd bij

Tijdens de “Volleyball Night Challenge” is er nu een Meisjes Aspiranten All Starwedstrijd toegevoegd. De meisjes zijn geselecteerd uit de 4 play-offploegen bij de Aspirantenklasse. De kampioen Yelyco levert 6 spelers voor de All Starwedstrijd, namelijk: Ashley Dulder, Zaman Marengo, Cabriella Bouterse, Jane Peroti, Shanice Pique en Chammel van Dams. De semi- kampioen Condor levert 4 spelers, namelijk: Ilaisah Mangroe, Anunciata Goudzand, Natoya Dazel en Kate Schuitemaker.
De demikampioen Avanti levert ook 4 spelers, namelijk: Moura Tjin A Ton, Lakeesha Esseboom, Nachaira Moeridjan en Cesseney Burke, terwijl Livo die op vierde plaats eindigde, 5 spelers levert, namelijk: Madvi Soeleman, Cheraya Soeleman, Farida Kurban, Cherani Ramautarsing en Cheniava Chotesing.

error: Kopiëren mag niet!