Biza levert bijdrage aan Commewijnekrant

Het ministerie van Binnenlandse Zaken zal een bijdrage leveren bij het tot stand komen van de Commewijnekrant. Deze nieuwe publicatie zal de focus richten op mensen uit het district die een belangrijke rol vervuld hebben in de samenleving. De Stichting Cultuureducatie staat achter de krant. Stichtingsvoorzitter Ben Mitrasingh bracht gistermorgen een bezoek aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken. Gesproken werd op welke wijze het ministerie een bijdrage kan leveren aan de Commewijnekrant. Minister Moestadja heeft toegezegd copij aan te leveren voor de krant. Het is de bedoeling dat deze uitgave eind van deze maand een feit is. Mitrasingh heeft tijdens het onderhoud met de bewindsman het belang aangegeven van de Commewijnekrant. Volgens hem kan het vooral als naslagwerk voor de schoolgaande jeugd gebruikt worden.

error: Kopiëren mag niet!