Remie Tarnadi: “Laten we onderzoek Ramdien afwachten”

“Laten wij het onderzoek naar de handelingen van Ramdien maar rustig afwachten”, zegt MC-parlementariër Remie Tarnadie. Zijn collega parlementariër Rachied Doekhie merkte onlangs op dat er een onderzoek komt naar zaken die tijdens Ramdiens periode als dc van Coronie zijn gebeurd. Die zaken zouden volgens mediabronnen te maken hebben met diefstal. Tarnadi zegt zijn vingers niet aan deze zaak te willen branden, maar wel reikhalzend uit te kijken naar de resultaten van dit onderzoek. Harriet Ramdien viel in ongenade bij de twee assembleeleden van Coronie, Paal en Tarnadie, omdat zij volgens hun zeggen niet binnen het kader van het regeringsbeleid handelde. Tarnadi zegt dat hij en Paal vanuit de politiek nog gewaarschuwd waren niet mee te gaan met de aanstelling van Ramdien. “We zijn tot nog toe zeer tevreden over de verrichtingen van de nieuwe dc, Harold Sijlbing, zegt Tarnadi.”  Sijlbing betrekt volgens Tarnadi iedereen bij het beleid, niemand wordt uitgesloten. “De nieuwe dc houdt het contact met het veld en voert uit wat in het regeringsbeleid staat over Coronie”, vervolgt Tarnadie. Het hoofdstuk van Ramdien is nu afgesloten in Coronie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: