Caravan naar Topsectie door 4-2 winst op Flora

De ploeg van Caravan is na Papatam de tweede ploeg uit het 7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi die zich geplaatst heeft voor de Topsectie. In het Andre Kamperveenstadion won Caravan met 4-2 van SV Flora in poule K. Hierdoor is ze met 10 punten poulewinnaar geworden. Zaterdag spelen Caravan (kampioen LSO) en Papatam (kampioen Albina) voor het kampioenschap en semikampioenschap van dit toernooi.
Met deze overwinning is de ploeg van trainer Edmund ‘Mohan’ Ramkisoen 30 wedstrijden op rij ongeslagen. De laatste wedstrijd die Caravan verloor, dateert van 13 november 2011. Wendel Dors (2x), Jermain MacDonald en Orveo Abaisa scoorden voor Caravan. Met zijn 2 doelpunten neemt Dors de koppositie op de topscorerslijst weer over van Armando Lugard van Botopasie. Lugard heeft er 14 treffers, Dors staat nu op 15 treffers. Beide spelers moeten nog 1 wedstrijd spelen.

error: Kopiëren mag niet!