Verdachte drievoudige moord ontkent daad

Kantonrechter Alida Johanns heeft gisteren twee politieagenten gehoord in de drievoudige moordzaak, waarbij de 53-jarige Charles Franklin terecht staat. Franklin wordt ervan verdacht zijn concubine Ursila Peroti, haar zus Irma Peroti en de 12-jarige Kimberly Peroti (dochter van Irma) op zondag 18 maart 2012 middels messteken om het leven te hebben gebracht. Het feit deed zich voor aan de Theresiaweg, een zijstraat van de Puljhunweg te Dijkveld. Volgens een van de verbalisanten had Franklin een bekennende verklaring bij de politie afgelegd.
Advocaat Stefani Amirkhan staat de verdachte juridisch bij. Franklin is teruggekomen op zijn verklaring. Hij ontkent het feit gepleegd te hebben. De verdachte beweerde dat hij wegens de mishandeling door de politie rare dingen heeft verklaard. De verdachte werd in de nacht van 19 maart aangehouden. Hij zit al bijkans 4 maanden in voorarrest.
Deze zaak staat nu voor verdachtenverhoor. Op 2 augustus wordt de behandeling voortgezet.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!