Dayanand Mungra ontheven

Dagblad Suriname verneemt van betrouwbare bronnen dat onderdirecteur Dayanand Mungra van  Bouwkundige Werken en Diensten (BWD) van het ministerie van Openbare Werken (OW) gisteren is ontheven. Dit zou hem zijn meegedeeld door directeur BWD, Lloyd Kotzebu. Ruim twee weken geleden had Kotzebu  reeds de tekeningsbevoegdheid van Mungra ingetrokken en was deze op non-actief gesteld. De ontheffing is als een schok overgekomen bij met name het Hindoestaanse deel van de Nationale Democratische Partij (NDP). Voor hen is dit weer een bewijs dat de partij de Hindoestanen niet waardeert en bewust achterhoudt.
Kotzebu heeft ook eerder Eric Linger als directeur Openbaar Groen (Milieubeheer) ontheven uit zijn functie. Maar voor velen was het wel opvallend dat Linger, ondanks zijn ontheffing, er vrolijk bij rondliep. Bronnen beweren namelijk dat Linger naar alle waarschijnlijkheid de plaats van Mungra zal innemen op OW. Eric Linger is de zoon van NDP-ondervoorzitter Clairy Linger.
Het is ook al bekend dat de door Clairy Linger vervangen Ivan Graanoogst op het kabinet van de president, het hoofd van de ambassaderaad op de diplomatieke post in China zal worden.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: