Teammanager Tasrip Ismono: ‘We spelen volgend jaar in de topsectie en niks anders’

‘Het is gewoon naar Moengo gaan en de wedstrijd in winst omzetten en niks anders’, zegt Teammanager van SCA Tasrip Ismono aan Dagblad Suriname. ‘Dit is onze droomkans om de topsectie te halen.Wat we gaan moeten doen, en dat gaan we ook doen, is winnen van de tegenstander.  Ik wil niet over Papatam praten, want we hebben onze jongens gewoon gezegd:we gaan spelen tegen een tegenstander. En een tegenstander die wij ook gaan verslaan’, zegt Ismono.
‘Over de veiligheid hebben wij alles al geregeld met de SVB, dus daarover hebben wij geen gras laten groeien. Dus wat er maar over is, gewoon de wedstrijd winnen. Met andere woorden “we zullen naar Moengo gaan en met de drie punten terugkeren”, zegt Ismono als laatste.
De ploeg van Papatam ontvangt vandaag in het Moengo Stadion de ploeg van SCA. De winnaar is zeker van een plaats in de topsectie. Als SCA punten laat liggen, mag ze het volgend jaar weer proberen, maar als SCA wint dan eindigt Papatam samen met Botopasie op de tweede plek met 7 punten. Dus Papatam heeft aan een gelijkspel voldoende om de volgende ronde te halen. De wedstrijd begint om 16.30 uur.

error: Kopiëren mag niet!