Styx en Linco winnen

Styx The Kuldipsingh Group en SCV Linco hebben donderdagavond beide hun competitiewedstrijden gewonnen in de Hoofdklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Styx versloeg Giants met 8-1, terwijl Linco met 2-1 won van Shantidel. Door deze overwinning staat Styx nu weer aan kop, samen met Boulanche met 21 punten elk uit 8 wedstrijden. Linco staat derde met 15 punten uit 8 wedstrijden, vierde is FC Inter Nacional met 15 punten uit 6 partijen. Styx had bij rust al een 5-0 voorsprong. Gregory Righters (4x), Vahid Vinisie (2x), Siegfried Uralima en Johannes Dankoi scoorden voor Styx, Urvin Remak redde de eer voor Giants. Vangelino Sastromedjo scoorde beide doelpunten van Linco, Wensley Christoph noteerde de treffer van Shantidel.
In de Tweede klasse verloor Jetboys met 7-0 van Family, na een 2-0 ruststand. De goals kwamen van Shafier Alli (4x), Riaz Alli, Irshaad Goerahoe en Marcels Julin. De veteranen van Djogo 2000 wonnen met 3-1 van Pentagon 2001. Gino Brandon en John Niemel (2x) scoorden voor Djogo, Steven Berenstein voor Pentagon.

Nr. Team  G P             W   P
1. Styx – The K.G.          8  21
2. Boulanché                8   21
3. S.C.V. Linco                        8   15
4. F.C. Inter Nacional   6   15
5. Giants                      7   10
6. SV. Brasur                7    9
7. FC United – Mengão              8    7
8. SV. Wasgo                7    6
9. Shantidel                  7    6
10. SV. North United   6   4
11. Lengte Boys            6   1

error: Kopiëren mag niet!