SNL verrast koploper Kampoe in beladen duel Kampoe speelt onder protest

Titelverdediger en huidige koploper in de competitie van de Surinaamse Troefcallbond (STcB), TCV Kampoe, heeft een verrassende nederlaag geleden tegen SNL in een zeer beladen duel. Reeds voor aanvang van de wedstrijd ontstond er een controverse, waarbij Kampoe meende dat SNL na de loting toch nog enkele wijzigingen bracht aan haar derde en vierde koppel. Dit mag volgens Kampoe niet. De landskampioen tekende protest aan en speelde de wedstrijd onder protest toch uit. Volgens de STcB zal de tuchtcommissie dit protest in behandeling nemen. Het beladen duel werd uiteindelijk door SNL met 145-117 gewonnen.  SNL-koppel Henk Amstelveen -Gwendoline Babel gaf aan het Kampoekoppel Mahinder Mahtabsing-Manoj Timal een baunie. Hoogste score bij Kampoe Ramon Ramautarsing-Rawien Gajadien +6 en bij SNL Henk Amstelveen-Gwendoline Babel + 22.
Olaria herstelde zich na de nederlaag tegen Kampoe en won van Milieubeheer met 150-119.
Olariakoppel Max Soekhai-August Dwarka gaf een baunie aan Milieubeheerkoppel Jawalapersad Sital-Manising Sedajalsingh. Hoogste score bij Olaria Max Soekhai-August Dwarka +16 en bij Milieubeheer Samipersad Naipal-Roberto Antheunis + 18. Trekkers won van Kolibrie met 160-103. Trekkerskoppel Guno Mook-John Esseboom gaf een baunie aan Kolibrie-koppel Johan Baker-Leo Leefstand. Hoogste score bij Trekkers Julien Schaad-Humbert Pinas + 25 en bij Kolibrie Georgine Tuinfort-Shairabanoe Asruf -4.
Voor dinsdag 17 juli staan op programma de wedstrijden Kolibrie – Ekta, Sudhar – Milieubeheer en de superclassico Kampoe – Mahaan.

error: Kopiëren mag niet!