Wynona Redmond naar Miss International 2012

Wynona Redmond’s droom om Suriname te mogen vertegenwoordigen op een internationale missverkiezing wordt binnenkort verwezenlijkt. Nog wat papierwerk en dan is het zover. Redmond, die in 2009 de first runner – up werd bij de Miss Suriname 2009-verkiezing van APRA, had gehoopt dat zij, evenals de first runner–ups van de voorgaande jaren, naar een internationale missverkiezing afgevaardigd zou worden. Het bleef echter bij een wens en droom. Maar de voormalige Miss Para gaf de moed niet op. Zij en drie andere Surinamers, Jermain Tjin-A-Koeng, Chilton Sampono en Geetanjali Thakoer, hebben samen de handen ineen geslagen en de organisatie Tropical Beauties Suriname opgericht. Het doel van Tropical Beauties Suriname is om Suriname middels schoonheidsverkiezingen op de kaart te zetten. Daarom houden zij op 11 augustus 2012 de allereerste Miss Supranational Suriname 2012 Pageant. Zes jongedames gaan de strijd aan en de winnares gaat naar Miss Supranational 2012 .
Tropical Beauties Suriname heeft gemeend om ook Wynona Redmond deel te laten nemen aan een internationale verkiezing. In oktober van dit jaar zal zij Suriname vertegenwoordigen op de Miss International Beauty Pageant 2012 in Okinawa, Japan. ‘Ik bleef dromen en geloven in hetgeen mij moest toekomen.’ Vanaf 2013 zal Tropical Beauties Suriname twee missen afvaardigen naar Miss International en Miss Supranational. Redmond hoopt dat de sponsoren geloof in hun organisatie blijven hebben. Volgens haar heeft het heel wat voeten in de aarde gekost om het bedrijfsleven te kunnen overtuigen. Redmond zegt dat het geloof in kwalitatieve hoogstaande missverkiezingen in Suriname een beetje is aangetast. ‘Daar zal Tropical Beauties Suriname verandering in brengen’, aldus Redmond.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!