Excelsior handhaaft zich in Hoofdklasse

De ploeg uit Meerzorg, Excelsior, is er verzekerd van dat ze volgend jaar weer in de SVB Hoofdklasse zal voetballen. Dit gebeurde na de overwinning op Leo Victor woensdagavond. Voor de leeuwen komt deze verliespartij op een heel ongunstig moment, want Leo Victor is samen met Inter Moengotapoe en WBC verwikkeld in een strijd voor het semikampioenschap.
Leo Victor kwam in de 17de minuut al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Romano Holtuin.. Niet lang daarna was het Clifton Bona die ploegen in de 27ste minuut op gelijke hoogte bracht. Niet lang daarna kreeg Foline Abauna een gouden kans om Leo Victor weer op voorsprong te brengen, maar de penalty werd gestopt door Kevin Pandooi. Ploegen zochten de kleedkamers op bij een 1-1 ruststand.
In de tweedeheft was het Virgill Najoe die Excelsior naar een 2-1 overwinning schoot en Leo Victor zijn tweede nederlaag op rij bezorgde. Door deze overwinning kan Excelsior niet lager komen dan de zevende plaats. Voor Leo Victor is nu te hopen dat de concurrenten ook punten laten liggen.