Groot aandeel Harderwijk in overwinning Boulanche op United/Mengao

De speler Miquel Harderwijk is bezig aan een indrukwekkende seizoenstart met Boulanche in de Hoofdklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). ‘Harde’ scoorde woensdagavond 4 keer in de benauwde 8-7 zege op FC United/Mengao. Bij rust stond United/Mengao nog voor met 7-4. In de tweede helft kon ze echter niet meer scoren, Boulanche kreeg er 4 keer in. De goals van Boulanche kwamen van Harderwijk (4x), Alwin Basedie, Serginho Reding, Rayon Redmount en Mitchill Remak. Voor United/Mengao scoorden Ailton Paiva (2x), Sanseviro Misasie (3x), Johan Aroeman en Ricardo Le Couvreur.
Door deze zege is Boulanche de koploper met 21 punten uit 8 wedstrijden, Styx KG volgt met 18 punten uit 7 partijen. FC Inter Nacional heeft 15 punten uit 6 wedstrijden. Harderwijk is momenteel de topscorer in de Hoofdklasse met 18 doelpunten uit 8 wedstrijden. Een gemiddelde van 2,25 per wedstrijd. Ailton Paiva (United/Mengao) en Gregory Righters (Styx) hebben er elk 13 goals uit 6 wedstrijden.
In de Veteranenklasse was SCSV Barka met 5-3 te sterk voor SV Zios. De ruststand was 1-0. Anand Salik (3x), Prakash Ramkhelawan en Paul Brahim scoorden voor Barka. De goals van Zios kwamen van Bidjai Dargahi, Glenn Reumel en Harty Tolud.
In de Eerste klasse was Five Stars FC met 5-3 te sterk voor Kismet. De ruststand was 3-1. Joal Menes (3x), Nichael Moredjo en Damien Seinpaal scoorden voor Five Stars, Leandro Graanoogst en Michel Playfair (2x) scoorden voor Kismet.
Xamax verloor in de Tweede klasse met 2-4 van Zwaluw’96, na een 0-2 ruststand. Delano Kartomo en Shivano Nathoe scoorden voor Xamax, Asutosh Sital (2x) en Giorgio Wongsoredjo scoorden voor Zwaluw’96.

error: Kopiëren mag niet!