US$ 2000 voor winnaar internationaal zaalvoetbaltoernooi

De Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) zal op 22, 24 en 26 juli een internationaal zaalvoetbaltoernooi organiseren in de Anthony Nesty Sporthal. Hieraan nemen deel de ploegen van Styx The Kuldipsingh Group, SCV Linco, Paysandu uit Brazilië en een selectie van Curacao.  Speciaal hiervoor vertoefde een delegatie van de SZVB in Brazilië, om zaken met Paysandu goed te regelen.
Op de eerste speeldag, 22 juli, komt Linco uit tegen Paysandu en Styx tegen Curaҫao. Op dag 2, 24 juli, speelt Styx tegen Paysandu en Linco tegen Curaҫao. Op de derde speeldag, 26 juli, spelen de twee ploegen met de meeste punten (en doelsaldo) de finale. De andere twee spelen om de derde/vierde plaats.
Een kaart voor dit internationaal toernooi zal SRD 10,- kosten. Elke kaart is tevens een lot, waarmee er een gloednieuwe atv gewonnen kan worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: