Adjoema blikt Simeria in

Bij de voortzetting van de SVB U-20 meisjesvoetbalcompetitie heeft de Coroniaanse ploeg Adjoema een monsterscore behaald. Simeria werd ingeblikt met 8-0, na een 4-0 ruststand. Sabrina Righters werd de topscorer in deze wedstrijd met 7 doelpunten. Estrella Rozenblad scoorde het andere doelpunt. Simeria blijft na 7 wedstrijden in de U-20 competitie zonder winst. Ze heeft slechts 1 keer gelijkgespeeld. Adjoema heeft 8 punten na 6 partijen.
Oema Soso leed haar eerste puntenverlies in deze competitie. Tegen Merodia kwam ze niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Valencia Pryor zette Merodia in de eerste helft op 1-0, in de tweede helft scoorde Shaylissa Somowidjojo de gelijkmaker. Na 6 partijen heeft Oema Soso 16 punten, Merodia heeft er 11 na 6 wedstrijden. Koploper is Diva met 18 punten na 7 wedstrijden.
De competitie wordt op zondag 15 juli voortgezet met twee wedstrijden op het Futsalveld. Dosko speelt om 09.30 uur tegen Oema Soso, Adjoema staat om 10.45 uur tegenover Merodia.