10 goud, 8 zilver en 2 brons voor Marwina op Curacao

In haar streven naar prestatieverbetering voor de atleten van het atletiekproject van het ministerie met medewerking van de Cubaanse coaches is afgelopen week de atletiekvereniging Marwina naar Curaҫao vertrokken om mee te doen aan de Trupial Auto-Citywedstrijden. Naast Suriname waren er ook atleten uit Aruba, Anguilla en Jamaica aanwezig, die hun krachten konden meten. Marwina bestond uit 7 atleten t.w. Charissa Douglas, Deborah Gallon, Quincy Sempai, Quinte Pinas, Miguell van Assen, Dave Pika en Jason Davids. De wedstrijden vonden plaats op zaterdag en zondag. Het enige minpunt tijdens de wedstrijden was de wedstrijdlijst. Wegens technische omstandigheden bleek dat bepaalde namen niet altijd voorkwamen op de juiste onderdelen. Vermeldenswaard is dat de organisatie er alles aan heeft gedaan om dit probleem op te lossen. In totaal behaalde de delegatie 10 goud, 8 zilver en 2 brons. De delegatie van AV Marwina  keerde op zondag terug naar Suriname. De atletiekvereniging Trupial te Curaҫao mag terugblikken op een geslaagd evenement.
 

De uitslagen zien er als volgt uit:
Charissa Douglas:
– Goud (speerwerpen; afstand: 33.18 m);
-Goud (discus; afstand: 28.48 m);
– Goud (kogelstoten 4 kg; afstand: 9.21m)
Deborah Gallon:
– Zilver (hoogspringen; 1.50 m)
-Goud (hinkstap; 11.52)
-Brons (long jump; 4.92 m)
Quincy Sempai:
-Goud (speerwerpen; 53.32 m)
-Goud (discus; 41.08 m)
Jason Davids:
-Zilver ( speer; 47.09)
-Zilver (discus; 39.53 m)
-Goud (kogel 6 kg; 13.42 m)
Miguell van Assen:
-Goud (hoogspringen; 1.97 m)
-Goud ( long jump)
-Goud (hinkstap; 15.35 m)
Dave Pika:
-Zilver (hoogspringen; 1.75 m)
-Zilver (long jump)
-Zilver (hinkstap; 13.41m)
Quinte Pinas:
-Brons (100 m; 11.43)
-Zilver (long jump; 6.56 m)
-Zilver (hinkstap; 115.26 m)

error: Kopiëren mag niet!