Harriet Ramdien spant rechtszaak aan tegen Doekhie

De ex-districtscommissaris (dc) van Coronie en voormalige parlementariër Harriet Ramdien voelt zich in haar eer en goede naam aangetast door uitspraken gedaan door parlementariër Rachied Doekhie. Volgens Doekhie wordt er thans een onderzoek gepleegd naar vermeende corruptie van de gewezen dc.
Gelijk nadat zij het bericht onder ogen kreeg, heeft Ramdien een advocaat in de arm genomen, omdat ze van mening is dat haar goede naam te grabbel is gegooid door Doekhie. Zij zegt dat zij haar werk naar eer en geweten heeft uitgevoerd. De rechtszaak is aanhangig gemaakt tegen Doekhie en anderen die haar goede naam beklad hebben. Ramdien heeft enkele dagen terug de NDP de rug toegekeerd en zich aangesloten bij de VHP.
Voor verdere details verwees de politica de krant naar haar advocaat Stanley Marica. “Naar mijn mening zijn het ondeugdelijke en onware uitspraken”, zegt Marica over de uitlatingen van Doekhie. De advocaat wacht op meer gegevens van zijn cliënt, om vervolgens de rechter in deze te betrekken.

error: Kopiëren mag niet!