Surinaamse schutters domineren op Trinidad

Op zondag 01 juli organiseerde “South Trinidad Rifle Association” haar jaarlijkse National Practical Pistol Championships. Dit jaar waren de deelnemende landen Jamaica, Guyana, Aruba, Barbados, Suriname en Trinidad And Tobago. De Surinaamse delegatie bestond uit : James Douglas, Radjdew Dhanikasigh, Ricardo Hu en Frans Boogert van Schietvereniging De Scherpschutter, Calvin Baank en Andrew Wilson van Schietvereniging Suriname en Sergio Tjon van schietvereniging Srefidensie. De wedstrijd bestond uit negen zeer gevarieerde fantastische stages waarover alle deelnemers zeer enthousiast waren.  Helaas bleef de regen niet weg en moest om veiligheidsoverweging de laatste stage afgelast worden. Vanwege de grote opkomst (96) werden de schutters onderverdeeld in diverse squads voor een vlotter verloop van het geheel. De Surinaamse schutters zijn zeer sterk voor de dag gekomen en hebben vele prijzen in de wacht kunnen slepen in hun respectieve klassementen, en hebben hierdoor wederom een hele goede indruk achterlaten bij de andere deelnemers die heel duidelijk te kennen hebben gegeven dat ze niet kunnen wachten om in de nabije toekomst ook in ons land een grote wedstrijd te mogen schieten.

Standard Division M-Class:
1. R. Brown (JAM)
2. R. Allaham (TRI)
3. D. Jagpersad (TRI)
Standard Division A-Class:
1. C. Baank (SUR)
2. A. Wilson (SUR)
3. K. Sebastien (TRI)
Standard Division B-Class:
1. S. Tjon (SUR)
2. C. John (BAR)
3. K. Grant (BAR)
Standard Division C-Class:
1. R. Best (BAR)
2. F. Boogert (SUR)
3. J. Da Silva (GUY)
Standard Division D-Class:
1. J. Douglas (SUR)
2. C. Warner (BAR)
3. M. Brooks (TRI)
Production Division Sen. Category: R. Dhanikasing (SUR)

error: Kopiëren mag niet!