Volleyball Challenge Night in de startblokken

Op vrijdag 27 juli organiseert Yellow Birds een “ Volleyball Challenge Night”, die ervoor moet zorgen om de nodige aandacht aan deze sport te geven en ook om de volleybalgemeenschap dichterbij elkaar te brengen. Hierdoor wil men het volleybalgebeuren in Suriname naar grotere hoogten brengen. Tijdens dit evement zullen de kampioenen van de verschillende klassen spelen tegen de beste spelers van de andere ploegen. Er zullen daardoor vier wedstrijden gespeeld worden; zo zal kampioen bij de heren Yelyco en bij de dames Condor spelen tegen de rest. Bij de jeugd is het zowel bij de meisjes als jongens de ploeg van Yellow Birds. De spelers bij de heren zullen gekozen worden door de coaches van Yellow Birds en Condor en bij de dames door Yelyco en Yellow Birds. Bij de jongens door Yelyco en Lyzecks en bij de meisjes door Yelyco en Avanti.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: