Armando Lugard stoot Wendel Dors weg van nummer 1

Na enkele weken op de eerste plaats te hebben gestaan, is Wendel Dors van Caravan verdreven van de nummer 1-positie op de topscorerslijst van het 7de SVB/Integra Lidbondentoernooi. Armando Lugard van Botopasie scoorde afgelopen weekend in de 6-0 overwinning op De Ster 4 keer en heeft nu 14 goals op zijn naam staan. Dors, die vrij was, heeft 13 doelpunten. Lugard is met zijn ploeg al uitgespeeld, terwijl Dors nog een wedstrijd heeft te gaan. De andere twee doelpunten van Botopasie in de 6-0 overwinning werden gescoord door Dennis Doekoe. Deze jonge speler heeft nu 12 treffers op zijn naam.

De topscorers:

Naam Vereniging

Dlp

Armando Lugard Botopasi

14

Wendel Dors Caravan

13

Dennis Doekoe Botopasi

12

Dirk Esajas Jong Takd. B

10

Melvin Valies SCA

8

error: Kopiëren mag niet!