Ordening schelpopgravingen prioriteit dc Coronie

Districtscommissaris (dc) Harold Sijlbing van Coronie is nog steeds bezig zich te oriënteren. Hij wil de problemen waarmee het district te maken heeft, in kaart brengen en zaken gelijk aanpakken. Dc Sijlbing zegt dat hij tot op heden oriëntatiegesprekken heeft gevoerd met verschillende organisaties en overheidsdiensten. Deze week zal hij nog besteden aan oriëntatiebezoeken en -gesprekken. De bezoeken zullen helpen om de problemen waarmee het district kampt, slagvaardiger aan te pakken.
Sijlbing heeft aandacht voor het probleem van de schelpopgravingen in Coronie. Eén van zijn prioriteiten is om ordening te brengen op dit gebied. De hoge prioriteiten zijn milieugerelateerde zaken. Volgens de dc heeft Coronie veel perspectief. “Coronie ziet aan de horizon een schitterende toekomst tegemoet”.
De burgervader is positief ingesteld wat het dc-werk betreft. De werksfeer is heel goed te noemen. Er zijn volgens hem ambtenaren die hebben aangegeven weer zin te hebben om te werken. De dc gelooft erin dat de mensen in staat zijn om heel hard te werken, maar dat de motivatie er ook moet zijn. Samen met de bewoners zal hij zijn uiterste best doen om Coronie weer te laten floreren.

error: Kopiëren mag niet!