Matige opkomst Keti-Kotitafeltennistoernooi

De Surinaamse Tafeltennis Bond (STTB) heeft op zondag  een Keti-Kotitoernooi afgedraaid voor de jeugd. Er werd in twee categorieën gespeeld, namelijk van 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 16 jaar. Vanwege een gebrek aan meisjes is er gemengd gespeeld. Er waren 14 deelnemers. De voorzitter geeft te kennen dat er minder spelers zijn komen opdagen, maar dat het ligt aan de repetities en examens die momenteel op de verschillende scholen worden afgedraaid. In het kader van het 60-jarig bestaan in de maand augustus zal de STTB binnenkort senioren- en juniorenwedstrijden organiseren.

De uitslagen zijn als volgt:
Categorie 7 t /m 11 jaar:
1ste plaats Kono Abbas
2de plaats Noemie Pawiroredjo
3de plaats Jean Tamrin
Categorie 12 t/m 16 jaar:
1ste plaats Maurice Lee
2de plaats Jared Soogea
3de plaats Mitchel Tamrin

error: Kopiëren mag niet!