Amar Deep behaalt semikampioenschap in SVB-jeugdsectie

Het is nieuwkomer Amar Deep uit Leidingen/Boma (Wanica) gelukt om in de U-17 klasse (niet-topsectie) van de SVB-jeugdcompetitie het semikampioenschap te behalen. De beslissing voor de tweede plaats in deze klasse viel op de laatste dag. Amar Deep en SC Ephraim hadden allebei een gelijk aantal punten. Echter had Ephraim een beter doelsaldo. Op zondag 8 september wist Amar Deep haar wedstrijd – die in de 52ste minuut werd afgefloten – met 10-0 te winnen tegen TAS die met een verzwakt team optrad. In de beslissende wedstrijd liet Puwanani tegen Ephraim duidelijk merken waarom ze al geruime tijd bekend was als kampioen in deze klasse. De wedstrijd werd door de kampioen met een groot doelpuntenverschil gewonnen. Amar Deep won de vorige wedstrijden ook met veel doepunten, namelijk 10-2 van Eendracht en 5-0 van Real Irva.
De leiding van Amar Deep is aangenaam verrast met de prestaties van de spelers in de drie jeugdklassen waarin ze participeerden. Het is immers het eerste jaar in de competitie en de club is nauwelijks anderhalf jaar bij elkaar. In de U-15 klasse (niet-topsectie) werd door Amar Deep de 3de plaats behaald, terwijl het U-13 team briljante wedstrijden speelde, maar bleef steken op 12 punten. De tevredenheid van de clubleiding ligt hem in de technische en tactische groei van de jongens in alle drie klassen dankzij hoofdtrainer Regilio Vroom die bijgestaan wordt door Ruben Piroe.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: