Verlies Jong Talent maakt zaken makkelijker voor Caravan

Het verlies van Jong Talent in het NGVB-stadion tegen SV Flora heeft het makkelijker gemaakt voor koploper Caravan om te promoveren naar de SVB Topsectie. Als Caravan komend weekend gelijkspeelt tegen SV Flora, dan speelt ze komend seizoen in de SVB Eerste klasse. In poule K van het 7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi had Jong Talent veel kansen om de Topsectie te bereiken, maar dan moest ze haar een voor de laatste wedstrijd tegen Flora winnen. Na een 1-1 ruststand nam Jong Talent een 1-2 voorsprong in de tweede helft. Maar later gaf ze die uit handen en verloor met 4-2. Hierdoor maakt nu ook Flora kans op promotie naar de Eerste klasse. Maar dan moet ze wel van Caravan winnen.
De doelpunten van Flora kwamen van Kenrich Haakmat, Serzinio Rome, Miquel Wip en Anthony Timhuil. Bij Jong Talent kwamen tot scoren Luther Anakaba en Wensley Amelo. Jong Takdier Boys is uitgespeeld en heeft 6 punten. Ze won op Saramacca met 4-2 van Real Bergie, na een 2-1 ruststand. Dirk Esajas (2x), Darryl Landus en Jocelyn Mangoto (eigen doel) scoorden voor Jong Takdier Boys, Jurmen Pinas en Julien Afsende voor Real Bergie. Jong Takdier Boys kan afhankelijk van de andere resultaten nog op de tweede plaats eindigen.
Komend weekend worden de laatste wedstrijden in poule K gespeeld. Op zondag 15 juli in het Andre Kamperveenstadion komt Caravan uit tegen SV Flora en in Moengo ontvangt Real Bergie de jongens van Jong Talent uit Para. Beide wedstrijden vangen simultaan aan om 16.30 uur.

Stand in poule K:

Nr Vereniging

G

Pnt

V

T

01 Caravan

3

7

8

2

02 Jong Takdier B.

4

6

9

10

03 Flora

3

4

8

8

04 Jong Talent

3

4

5

6

05 Real Bergi

3

1

7

11

Het schema voor het komend weekeinde:

Pl.

Team A Team B Datum Tijd Lokatie

K

Real Bergi Jong Talent Zo.15 juli 16.30u Moengo st.

K

Caravan Flora Zo.15 juli 16.30u A. Kamperveen

L

De Ster SVK Za.14 juli 16.30u Nickerie

L

Papatam SCA Za.14 juli 16.30u Moengo st.
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: