Djemesie met Natio mee naar Aruba

Morgen vertrekt de Surinaamse A-selectie naar Aruba om deel te nemen in het jaarlijks terug- kerend ABCS-voetbaltoernooi. Suriname speelt vrijdag 13 juli zijn eerste wedstrijd tegen Bonaire, waarna zondag de finale wordt gespeeld tegen de winnaar van de wedstrijd Aruba – Curacao. De A-selectie zal met 18 spelers vertrekken, waarvan zeven spelers uit het kamp van Robinhood komen. Maar de verrassing is de selectie van Jelany Djemesie van Eersteklasser Boma Star. De nummer 2 van de topscorerslijst van de Eersteklasse gaat mee. De nummer 1 Gillian Pinas blijft thuis.
De geselecteerde spelers zijn Ronny Aloema (Robinhood), Manuel Kowid (SNL), Guno Kwassie (Robinhood), Naldo Kwassie  (Inter Moengotapoe), Jurmen Vallei (Robinhood), Jetro Fer (Excelsior), Gillarmo Feaber (Transvaal), Wirinder Somai (WBC), Giovanni Alleyne (SNL), Olmerd Poeketie (Excelsior), Romano Stekkel (Robinhood), Romano Sordam (Robinhood), Ives Vlijter (Inter Moengotapoe), Giovanni Waal (Robinhood), Emillio Limon (WBC), Evani Esperance (Voorwaarts), Romeo Jomena (Robinhood) en Jelany Djemisie (Boma Star).
Verder zullen mee reizen Waldo Gobhardan (delegatieleider), Lothar Kisoor (teammanager), Ricardo Winter (bondscoach), Eugene Verwey (assisitent-trainer), Steven Burke (keeper/trainer) en Marlon van Coblijn (materiaalman).

error: Kopiëren mag niet!