Styx KG uitgeschakeld door Moksie in Beker Veteranenploegen capituleren

De verrassing bij de voortzetting van de Bekercompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) was het verlies van Hoofdklasser Styx The Kuldipsingh Group tegen Eersteklasser ZV Moksie. Styx verloor met 2-3, na een 1-1 ruststand. Gregory Righters en Siegfried Uralima scoorden voor Styx. Door goals van Kevin Monsanto (2x) en Anthony Burnett won Moksie met 2-3. SCV Linco bekert verder. Ze versloeg Shantidel met 4-2, na een 2-0 ruststand. Youri Abas, Edward Imankarijo, Ivan Somoredjo en Gary Sordjo scoorden voor Linco. Bij Shantidel kwamen Joel Baja en Giorgy Soulier tot de treffers.  North United won reglementair van De Kanaries, omdat die niet verscheen. United/Mengao won met 7-2 van Pentagon, na een 3-0 ruststand. Silvion Sedney (2x), Olmerd Poeketie, Ailton Paiva, Sanseviro Misasie, Miquel Hill en Giovanni Barron scoorden voor United/Mengao. Bij Pentagon kwamen de goals van Mitchel Eersteling en Sergio Heesbien.
Waren de ploegen van de Veteranenklasse in de eerste en tweede ronde succesvol, nu moesten ze allemaal capituleren. Zowel Djogo 2000, Styx M&N als Styx 2 gingen de boot in. Inter-Bom won na een 3-1 ruststand met 5-4 van Djogo 2000. Miquel Ebicilio, Claidel Kohinor, Jurgen Richards, Gracilio Verwey en Silvion Verwey scoorden voor Inter-Bom. Bij Djogo 2000 waren Jonh Niemel, Maikel Leeuwin, Gino Brandon en Benito Codrington trefzeker. Kabel Boyz versloeg de veteranen van Styx M&N met 5-2, na een 2-0 ruststand. Giovanni Pique (3x), Djordjio Wijngaarde en Alfredo Fonkel scoorden voor Kabel Boyz. Gordon Tempico en Roberto Zebeda maakten de goals van Styx M&N. FC Inter Nacional liep in de tweede helft uit naar een 10-5 overwinning op Styx 2. De ruststand was 3-2. Mengalfio Ceder (4x), Furgill Erenst (2x), Fabian Lijkwan (2x), Jurmen Vallei en Fabian van Dijck scoorden voor Inter Nacional, Rodney Dompig (2x), Jerrel Caupain, Rinaldo Lupson en Robert Perre scoorden voor Styx 2. Giants won met 4-1 van Wasgo door goals van Kevin Cairo, Jermain Pinas, Urvin Remak en Melvin Valies. Jonh Tuinfort scoorde in eigen doel voor Wasgo.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: