SPWE reikt certificaten uit in Nickerie

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) van het ministerie van Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu (ATM) heeft aan meer dan 100 cursisten certificaten uitgereikt in het district Nickerie. Volgens Naushad Ketwaroe van SPWE hebben 139 cursisten meegedaan in 11 vakken. Zo werden er trainingen verzorgd in onder andere ‘Klantvriendelijkheid’, ‘Voorraad- en magazijnbeheer’, ‘Bedrijfsmanagement’, ‘Financieel management’, ‘Logistiek management’, ‘Interne controle’ en ‘Timemanagement’. De cursisten waren afkomstig van de overheid, het bedrijfsleven en andere instanties. Tot de cursisten behoorden medewerkers van EBS, ATM, TCT, HJ De Vries, Residence Inn, SZN en Adron. De groep van Adron bestond uit 18 man en volgde de training ‘Timemanagement’. Deelnemers mochten aan het einde een deelnamecertificaat in ontvangst nemen.

error: Kopiëren mag niet!