Opruimen grofvuil:

Arbeiders van Milieu Groen (eerder Milieubeheer) van het ministerie van Openbare Werken zijn vrijwel dagelijks bezig grofvuil op te ruimen dat door kwaadwilligen langs de openbare weg wordt gedumpt. De onverlaten loeren waar het onbewoond is of waar het ’s avonds onverlicht is, om hun rommel achter te laten.  Deze situatie doet zich momenteel voor in de omgeving Tout Lui Fautkanaalweg, Vredenburgweg en de Sumatraweg in het district Wanica. Dit is heel erg jammer en uiteindelijk verspilling van geld en arbeid. De arbeiders konden ergens anders worden ingezet, bijvoorbeeld op plaatsen  waar er terreinen onderhouden moeten worden die onder wied staan. De aanpak van het opruimen van grofvuil en huisvuil geschiedt op een heel andere wijze. De overheid doet in deze haar uiterste best, maar deze aktie heeft alleen dan kans van slagen als de burgerij dit werk ten volle ondersteunt. Zo ver zijn wij helaas nog niet.

error: Kopiëren mag niet!