Beslissing niet gevallen in poule L

De kampioen van NGVB, Botopasie, heeft De Ster letterlijk en figuurlijk ingeblikt bij de voortzetting van het7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi. De kampioen van Nickerie was gewoon niet opgewassen tegen Botopasie en is door de verliespartij uitgeschakeld. Botopasie wist zijn laatste wedstrijd in poule L met 6-0 kunnen winnen en heeft totaal 7 punten weten te halen in de finaleronde. De ploeg moet nu gewoon rustig afwachten op de andere resultaten in deze poule om te kijken hoe verder. De Ster speelt zijn laatste wedstrijd tegen SVK.
SCA op zijn beurt haalde een heel belangrijke overwinning op SVK. Door dit verlies is SVK ook al uitschakeld om de topsectie te halen, terwijl SCA op een heel goede positie is gekomen om te promoveren, maar dan moet er wel gewonnen worden van Papatam. Met een andere uitslag dan een overwinning, kun deze ploeg het volgend jaar weer proberen. SCA won zijn wedstrijd met 4-1. SVK heeft tijdens de finaleronde nog geen enkele wedstrijd kunnen winnen.
 

Poule L
Nr Vereniging

G

Pnt

V

T

01 Papatam

3

7

9

5

02 Botopasi

4

7

15

7

03 SCA

3

5

8

4

04 De Ster

3

2

3

9

05 SVK

3

0

2

11

 

error: Kopiëren mag niet!