Kowid minst-gepasseerd, Pinas topschutter


Doelman Manuel Kowid van SNL is bij de SVB Eersteklassecompetitie uitgeroepen tot de minst gepasseerde doelman. Hoewel hij de laatste wedstrijd niet onder de lat stond van het Nationaal Leger, wist hij beslag te leggen op de titel. Hij moest in 21 wedstrijden waarin hij onder de lat stond, maar 19 keer de bal uit de doelnet halen. Kowid is trouwens ook een vaste waarde van de Surinaamse A selectie.
Gillian Pinas van Randjiet Boys, is met 33 doelpunten topscoorder geworden van de SVB Eersteklassecompetitie. Pinas die de seizoen heel stroef begon, wist in de laatste wedstrijden flink erop los te scoren. Hij troefde daardoor Jelany Djemesie van Boma Star af, die lange tijd op nummer 1 stond. Dit is zijn tweede topscoordertitel die hij behaalt in de SVB Eerste klasse. Vorig jaar werd hij ook de topscoorder van de Eerste klasse.

error: Kopiëren mag niet!