Beharie verslaat Bierdjoe

Op donderdag is Combinatie’80 dammer Sanjay Beharie 40 jaar geworden. Vanwege dit heuglijke feit werd de interne competitie op die dag thuis bij hem voortgezet. Hij nam het op tegen Ashwien Bierdjoe, die tot op dat moment koploper was. Beharie speelde een gedurfde partij waarbij hij vaker in de aanval ging. Bierdjoe kreeg het benauwd tegen de jarige die hem uiteindelijk middels overmacht op de knieën kreeg. Beharie gaf zichzelf dan ook een mooie overwinning cadeau. Hierdoor staat hij thans, weliswaar met 1 partij meer gespeeld, op een gedeelde eerste plaats samen met Hendrik Kerto die alweer een prachtige partij speelde en wel tegen Vinod Lachmon. Kerto forceerde een doorbraak met winst in het eindspel op de rechtervleugel van Lachmon. Jerry Sadiek versloeg Soeredj Toelsie middels een combinatie in het middenspel en behoudt dus zijn 100 % score. Pradeep Hardajal had weer een licht overwicht op zijn tegenstander. Echter speelde Bidjai Toelsie secuur met het gevolg een remise als uitslag. Gangaram Panday won van Sewmangal. In de partij tussen Dheeradj Somai en Reza Sadiek ging het er ook bijzonder spannend aan toe. Op een gegeven moment nam Sadiek een schijfvoordeel. Echter verknoeide hij de partij door steeds op een combinatie te spelen waardoor Somai net ontglipte en toch nog een remise in de wacht sleepte. De volgende speeldag is op 12 juli a.s. om 20.00 uur in het clubtehuis aan de Koosstraat 11.

De top 10 ziet er als volgt uit:
1.      H.Kerto…………………9 pnt uit 6
2.      S.Beharie……………..9 pnt uit 7
3.      Jerry Sadiek………….8 pnt uit 4
4.      A.Bierdjoe…………….8 pnt uit 6
5.      P.Hardajal…………….8 pnt uit 7
6.      T.Sadiek………………..6 pnt uit 4
7.      John Sadiek…………..6 pnt uit 4
8.      B.Toelsie……………….5 pnt uit 5
9.      V.Lachmon……………4 pnt uit 5
10.  S.Toelsie……………….4 pnt uit 6
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: