Pertjajah Luhur organiseert congres “Jongeren in de politiek”

Op zondag 15 juli 2012 houdt de politieke partij Pertjajah Luhur (PL) een landelijk jongerencongres. Het geheel vangt aan om 09:30 uur ‘s morgens. De sprekers op deze dag zullen zijn mr. Raymond Sapoen en drs. Abigail Lie A Kwie. Er zal gesproken worden over jongeren en de politiek. Vervolgens zal er een centraal jongerenbestuur worden opgezet. De verschillende districten krijgen dan ook een jongerencoördinatieteam (C-Team) aangewezen. Het doel van dit congres is om jongeren tussen 16 en 30 jaar nauw te betrekken bij de besluiten van de partij via de eigen structuren, zodat zij frequenter en dichterbij het PL-hoofdbestuur komen.  Het geheel wordt gehouden in het partijcentrum van de Pertjajah Luhur aan de Mangrovestraat te Beekhuizen.
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!