Nieuwe raden ziekenhuizen binnenkort geïnstalleerd

Nu de invulling van de directeurspost bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) een feit is, zal op korte termijn ook de nieuwe raad van commissarissen (rvc) bij deze instelling worden benoemd. Dit zegt minister Michel Blokland van Volksgezondheid aan Dagblad Suriname. De zittingstermijn van de huidige rvc, die voorgezeten wordt door Wensley Misiedjan (BEP), is al een poos verstreken. Er moeten nog kandidaten worden voorgedragen voor de nieuwe raad. Blokland verzekert dat de invulling van deze posities op korte termijn zal gebeuren, zodat de grootste ziekeninstelling richtig haar beleid kan gaan uitvoeren. Ook de nieuwe rvc’s bij het ’s Lands Hospitaal en het Streekziekenhuis Nickerie (SZN) zullen binnen niet al te lange tijd ‘in place’ zijn.

error: Kopiëren mag niet!