Jong Atta Boys en SV Wilhelmina openen Highway Cup

Op donderdag 5 juli vond de loting plaats van de allereerste editie van de Highway Cup, die van 15 juli tot en met 9 augustus 2012 gehouden zal worden op het Kedarveld. Hieraan doen 8 ploegen mee, die met 7×7 spelers tegen elkaar zullen uitkomen. In de voorronde zal er in twee poules gespeeld worden. Na de loting zitten in poule A de volgende ploegen: Jong Atta Boys, SV Wilhelmina, Dreamteam en The Hunters. In poule B zitten: FC Interpul, Ew Tjie Pegoe Boys, The Survivors en Adonai. De openingswedstrijd zal gaan tussen Jong Atta Boys en SV Wilhelmina om 13.00 uur.
In de voorronde zal er een halve competitie gespeeld worden in elke poule en wel op zondag 15 juli, zondag 22 juli en zondag 29 juli. Hierna plaatsen de nummers 1 en 2 uit elke poule zich voor de halve finale. Hier wordt er op knock-outbasis gespeeld. De nummers 3 en 4 spelen tegen elkaar voor de bezetting van plaats 5 tot en met 8. De finale wordt gespeeld op donderdag 9 augustus. De speellocatie is het Kedarveld aan de Warakoeweg te Highway.
Poule-indeling voorronde:

Poule A Poule B
Jong Atta Boys FC Interpul
SV Wilhelmina Ew Tjie Pegoe Boys
Dreamteam The Survivors
The Hunters Adonai

 
Week 1: Zondag 15 juli 2012

Tijd Wedstrijd

Poule

Stage

13.00 uur Jong Atta Boys – SV Wilhelmina

A

Voorronde

14.00 uur FC Interpul – Ew Tjie Pegoe

B

Voorronde

15.00 uur Dreamteam – The Hunters

A

Voorronde

16.00 uur The Survivors – Adonai

B

Voorronde

Week 2: Zondag 22 juli 2012

Tijd  

Poule

Stage

13.00 uur Ew Tjie Pegoe – Adonai

B

Voorronde

14.00 uur SV Wilhelmina – The Hunters

A

Voorronde

15.00 uur FC Interpul – The Survivors

B

Voorronde

16.00 uur Jong Atta Boys – Dreamteam

A

Voorronde

Week 3: Zondag 29 juli 2012

Tijd  

Poule

Stage

13.00 uur Jong Atta Boys – The Hunters

A

Voorronde

14.00 uur FC Interpul – Adonai

B

Voorronde

15.00 uur Dreamteam – SV Wilhelmina

A

Voorronde

16.00 uur Ew Tjie Pegoe – The Survivors

B

Voorronde

error: Kopiëren mag niet!