Imeao IV kent 46,4% en AMS 51,3% direct geslaagden

Waarnemend directeur Eric Slijngaard van het Imeao 4 aan de Wicherstraat is niet ontevreden met het resultaat van zijn examenkandidaten. Van de 84 examenkandidaten zijn 39 (46,4%) direct geslaagd, 15 leerlingen hebben herkansing en 29 zijn afgewezen. Slijngaard hoopt dat het eindresultaat na de herexamens beter zal uitzien. “Natuurlijk streef ik naar 100% geslaagden, maar als je het resultaat plaatst tegenover de inzet van leerlingen en docenten, mag ik niet ontevreden zijn.” Volgens Slijngaard is het duidelijk dat studenten thans minder gemotiveerd zijn. Maar wij proberen steeds met motivatiegesprekken het beste uit ze te halen.
De Algemene Middelbare School (AMS) heeft 97 (51,3%) direct geslaagden. In totaal namen 189 leerlingen deel aan het eindexamen. Het resultaat is met 51,3% direct geslaagden veel beter dan vorig jaar met 36,6%. 37 leerlingen moeten herexamen doen. Van de examenkandidaten zijn 47 (24,9%) afgewezen. Bestgeslaagde van de S-richting is Beems Franka en van de Q-richting Echteld Christel.
Widjai Ganesh
 

error: Kopiëren mag niet!