Hoofd Bedrijvenvergunningen op eigen verzoek vervangen

De vervanging van Maureen Nibte, hoofd Bedrijvenvergunningen (BV), op het ministerie van Handel en Industrie heeft niets te maken met de eventueel op handen zijnde reshuffling van directeuren en onderdirecteuren. “Het heeft absoluut, absoluut helemaal niets daarmee te maken.” Nibte geeft aan dat dit besluit is genomen in goed overleg met de minister. Zij wordt op eigen verzoek vervangen door Sherida Kromotaroeno. Het is een voorlopige waarneming, welke door Kromotaroeno wordt ingevuld. Het is in dit specifiek geval een gezamenlijke beslissing die genomen is, vertelt Nibte.
Maureen Nibte heeft ambities voor de advocatuur. In dit verband zal zij binnenkort een aanvang maken met haar stage. Haar mogelijke vervanging speelt al vanaf december 2011. Zij had toen reeds een verzoek ingediend bij het Hof van Justitie om toegelaten te worden tot de Balie. In feite zou zij reeds op 6 februari 2012 met haar stage moeten beginnen, maar door de drukte is er toen niets van terechtgekomen. Haar vervanging is heel toevallig op een onjuist tijdstip. Hierdoor is er een goede voedingsbodem ontstaan om het gerucht te kunnen verspreiden, zegt Nibte.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: