Boulanche wint in laatste minuten van Wasgo

De ploeg van Boulanche doet het heel goed in de Hoofdklassecompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). Na de overwinning woensdagavond op Wasgo, staat de ploeg nu samen aan kop met Styx KG. Beide ploegen hebben 18 punten na 7 partijen. Tegen Wasgo kwam de overwinning pas in de laatste minuten van de wedstrijd. Na een 2-2 ruststand won Boulanche met 6-4.
Furguel van der Kamp opende in de 5de minuut de score voor Wasgo. Met een goal in de 12de minuut schoot Miquel Harderwijk Boulanche langszij. Terrence van Gom zette Wasgo op 2-1 in de 15de minuut. Het was wederom Harderwijk die in de 19de minuut de ruststand op 2-2 bepaalde. In de tweede helft nam Wasgo weer een voorsprong . Dit keer was het Jurgen Mole die in de 27ste minuut die Wasgo op 3-2 bracht. Van Gom scoorde in de 41ste minuut zelfs de 4-2 voor Wasgo. Toen keerde het getij bij Boulanche. Mitchel Remak en Rayon Redmount maakten twee snelle doelpunten in de 43ste en 44ste minuut en brachten Boulanche op gelijke hoogte (4-4). Met nog twee minuten te spelen gaf Harderwijk Boulanche haar eerste voorsprong in de wedstrijd door de 5-4 te scoren. Een minuut hierna scoorde Remak de beslissende 6-4.
In de Tweede klasse boekte Saoena een monsterscore op Hi-Telcom. Na een 8-0 ruststand won ze met 19-0. De goals kwamen van Dwight Somito (6x), Isiah Scheuerman (3x), Tonino Kasandikromo (3x), Dwight Soepijan (2x), Nicolaas Kasmo (2x), Reynaldo Jozefzoon, Kimaroe Mertogoeno en Leroy Leiles. Moksie versloeg in de Eersteklasse FC Selecao met 7-0 door goals van Anthony Burnett (3x), Jelany Djemesie (2x), Valentino Kiele en Raoel de Mees. In deze klasse verloor Palo na een 3-1 voorsprong bij rust met 4-7 van Five Stars FC. Voor Palo scoorden Leroy Oron (2x) en Jermain Wormer (2x). De goals van Five Stars kwamen van Malcolm Weibolt (3x), Nichael Moredjo (2x), Damien Seinpaal en Joal Menes.

error: Kopiëren mag niet!