Jeugdtuchtcollege deelt straffen uit

Het Jeugdtuchtcollege van de SVB, onder leiding van Henk Cotino, heeft afgelopen week tal van strafzaken behandeld. Zo werd Roche Sedoc van de U-15 selectie van IMT voor het trappen van zijn tegenstander bij verstek veroordeeld voor 3 wedstrijden. U-15 speler Bernadin Ivebio van Kamal Dewaker werd ook bij verstek veroordeeld voor 3 wedstrijden. Hij had zijn tegenstander geslagen. Benesia Lennox van  de U-15 selectie van Boskamp is ook bij verstek veroordeeld voor 3 wedstrijden. De U-15 trainer van KD, Y. Dors, is ook voor de rest van het seizoen geschorst. Hij had de arbitrale leiding beledigd. Shawn Fernandes van de U-17 selectie van Leo Victor werd voor 1 wedstrijd geschorst, voor het trappen van zijn tegenstander.
Angelito Pinas van Bermuda heeft een straf van 2 jaar gehad. Hij had tijdens het Lidbondentoernooi zijn tegenstander geslagen. De zitting van de U-17 wedstrijd tussen Real Ansoe en Tas, waar 10 spelers betrokken zijn, is verdaagd naar een andere datum.

error: Kopiëren mag niet!