Clairy Linger moet overnemen van Ivan Graanoogst

Ivan Graanoogst, die jaren heeft gefunctioneerd als chief van president Desi Bouterse, moet pas op de plaats maken voor de ondervoorzitter van de NDP, Clairy Linger. In een gesprek met Dagblad Suriname wordt dit bevestigd door Linger. Het was gisteren haar eerste werkdag op het kabinet van de president. Zij zal ingewerkt worden, om te zijner tijd over te nemen van Graanoogst. De vraag waarom Graanoogst op een zijspoor wordt geplaatst, laat ze voor de president om te beantwoorden.
‘Het is heel verantwoordelijk werk’, zegt Linger over haar nieuwe job. Voor haar is het totaal andersoortig werk, gelet op het feit dat zij in het bankwezen heeft gefunctioneerd. Al jaren geeft zij ook haar krachten op het hoofdkwartier van de NDP, Ocer. Dagblad Suriname maakte ook contact met Graanoogst. Hij gaf echter te kennen geen tijd te hebben voor een kort telefoongesprek. Hierna verbrak hij het gesprek. Binnen de NDP-gelederen is het ook onduidelijk op grond waarvan Graanoogst plaats moet maken voor Linger. Er wordt wel aangegeven dat het geen partijaangelegenheid is, maar een regeringsaangelegenheid.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!