Papatam laat kans liggen voor promotie naar topsectie

apatam heeft een droomkans laten liggen om de SVB Topsectie te halen. Bij een overwinning was de kampioen van de Albina Sportbond (ASB) al verzekerd van de SVB Eerste klasse volgend jaar. Maar de ploeg liet punten liggen in Nickerie. De Ster, kampioen van Nickerie, wist een 2-2 gelijkspel uit de bus te halen. Aan de kant van De Ster scoorden Mughaphio Milano en Richenel Balimoi, terwijl Cedrick Kwasi beide doelpunten scoorde voor Papatam.
De andere wedstrijd in poule L wist Botopasie een 4-1 overwinning te boeken op SVK, na 2-0 ruststand. SVK heeft in de finaleronde nog geen enkele wedstrijd weten te winnen. De doelpunten van Botopasie werden gemaakt door Dennis Doekoe en Armando Lugard. Beide spelers van de kampioen van NGVB scoorden elk tweemaal. Furgill Majokko redde de eer voor SVK. De laatstgenoemde kan door deze verliespartij niet meer rechtstreeks promoveren als winnaar van poule L.

# Vereniging

W

Ptn

1 Papatam

3

7

2 Botopasie

3

4

3 De Ster

2

2

4 SCA

2

2

5 SVK

2

0

Standenlijst poule L

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: