Derde hattrick Wendel Dors in Lidbondentoernooi

Wendel Dors is momenteel niet te stoppen in het 7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi. De spits van Caravan noteerde zaterdag wederom een hattrick in de 4-2 overwinning van zijn ploeg op Real Bergi te Moengo. Hiermee scoorde de oud SNL-speler zijn tweede hattrick achter elkaar en het derde van dit Lidbondentoernooi. Met 13 doelpunten is hij tevens de topscorer van dit toernooi.
Niet in alle 8 wedstrijden van het Lidbondentoernooi heeft Dors gescoord. In de eerste twee wedstrijden (SCA 2-2 en Inter Milan 0-0) kwam hij tot geen enkel doelpunt. In de derde wedstrijd van de groepsfase tegen maakte Dors zijn eerste hattrick in de 6-1 overwinning op Real Kaja. Hierna scoorde hij elk twee keer in de kruisfinales tegen Jong Rambaan (3-2 en 4-1 winst). In de eerste wedstrijd van de finaleronde bleef hij ook droog (Jong Talent 0-0). Daarna volgde Jong Takdier Boys en daar scoorde ‘Doroe’ zijn tweede hattrick in de 4-0 overwinning. De derde drieluik kwam afgelopen zaterdag in Moengo tegen Real Bergi, waar Caravan met 4-2 won.
De zege van Caravan brengt de ploeg nu heel dichtbij promotie naar de SVB Eerste klasse. Wel moet dan de laatste wedstrijd van de finaleronde tegen SV Flora gewonnen worden en hopen dat Jong Talent een steekje laat vallen. Voor Dors lijkt de topscorerstitel bijna binnen handbereik.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: