Caravan al 29 wedstrijden ongeslagen

De ploeg van Caravan is al 29 wedstrijden op rij ongeslagen. De laatste keer dat ze een wedstrijd verloor, was op 13 november 2011, toen in competitieverband FC ADO met 3-2 van haar won. Het enige verlies van de ploeg van trainer Edmund ‘Mohan’ Ramkisoen in 31 officiële wedstrijden dit seizoen. Sindsdien heeft de club van de Verlengde Welgedacht C de smaak van een verliespartij niet meer geproefd. Deze indrukwekkende reeks heeft de ploeg heel dichtbij promotie naar de SVB Hoofdklasse gebracht. Met nog een wedstrijd te gaan in poule K van de finaleronde en wel tegen SV Flora, kan ze bij winst als poulewinnaar eindigen. Dit betekent rechtstreekse promotie naar de Topsectie.
Afgelopen weekend won Caravan een op papier moeilijke wedstrijd tegen Real Bergi in Moengo. De semikampioen van de Albina Sportbond (ASB) werd met 4-2 verslagen door goals van Wendel Dors (3x) en Guillermo Grando. In de andere wedstrijd in deze poule won Jong Talent met 3-2 van Jong Takdier Boys. De semikampioen van Para heeft hierdoor evenveel kans op promotie als Caravan.

# Vereniging

W

Ptn

1 Caravan

3

7

2 Jong Talent

2

4

3 Jong Takier Boys

3

3

4 Real Bergi

2

1

5 Flora

2

1

Standenlijst poule K

error: Kopiëren mag niet!