SCA viert vandaag zijn 51-jarig bestaan

De Sport Club Altona (SCA) zal zijn 51-jarig bestaan heel groots vieren vandaag  met verschillende activiteiten. Vanwege het Lidbondentoernooi, waar de club inmiddels de finaleronde van heeft bereikt, wordt het feestje wel later gehouden dan het gepland was. De eerste activiteit is een wielrenwedstrijd. Om 18.30 uur zal men starten op de parkeerplaats van de vlindertuin te Lelydorperweg. Dan zullen wielrenners van Team Dorp en Team Wageningen strijden in de verschillende klassen. Uit Wageningen komen er 65 wielrenners, die samen met de 30 wielrenners van Team Dorp om de eerste plaats zullen vechten. De wielrenwedstrijden staan onder auspiciën van de Surinaamse Wielren Unie (SWU).
Daarna zullen in de middaguren op het SCA-sportcomplex verschillende activiteiten worden georganiseerd. Zo zal Karateschool Burgos Altonaweg een demonstratie geven, verder zullen er dam-, schaak-, domino- en slagbalwedstrijden gespeeld worden. Als hoofdattractie zal de veteranenploeg van SCA spelen tegen de wielrenners van Team Dorp en Wageningen.

error: Kopiëren mag niet!