Worstelaars klaar voor Internationaal Worstelgala

Zowel de Surinaamse als de buitenlandse worstelaars zijn er klaar voor het Internationaal Worstelgala dat op maandag 2 juli in de Anthony Nesty Sporthal gehouden zal worden. De Surinaamse vechters komen uit alle hoeken van het land. Zo komen worstelaars uit Nickerie, Saramacca, Wanica, Paramaribo en Commewijne in actie. Naast de traditionele en bekende worstelverenigingen zien we dit jaar de Sportschool Tatami ook opkomen als een vereniging die binnenkort kampioenen zal voortbrengen. De school onder leiding van voormalig nationaal judokampioen Iwan Muntslag heeft voor dit gala een aantal jongens klaargestoomd. Zo komt Gino Muntslag in een van de hoofdwedstrijden uit tegen Nick van den Peppel uit Nederland. De reus Donovan Dongo neemt het op tegen Marvin Imankhan. In de jeugdklasse komt Vinay Kasi uit namens Tatami, terwijl in de seniorenklasse Akshay Bhola en Adjai Mahabier op de mat zullen verschijnen namens deze school.
 

Het volledige programma ziet er als volgt uit:
Jeugdwedstrijden: 1-Niroul Ramkisoen 48kg w.v. Jai-Hind Nick V.S  Antonio Tronodikromo 46kg w.v. Commewijne. 2-Rietesh Lachman 55kg w.v. Hind Kesrie V.S  Vinay Kasi 59kg w.v. Tatami. Seniorenwedstrijden: 3-Mohammed Rahiem 52kg w.v. Jai-Hind Nick V.S Akshay Bhola 51kg w.v. Tatami. 4-Soeradj Kawlesar 58kg w.v. Jai-Hanoeman V.S Widesh Ramcharan 65kg w.v. Hind Kesrie. 5-Monesh Ashray 75kg w.v. Hind Kesrie V.S Soeradj Pahladsing 75kg w.v. Jai-Hind Nick. Veteraanwedstrijd: 6-Rudi Padarath 74kg w.v. Jai-Hind Nick V.S Frank Cairo [pipo] 82kg w.v. Chotelall. PAUZE 30 MINUTEN; Seniorenwedstrijden: 7-Radjinder Ramdhan  80kg w.v. Hind Kesrie  V.S Fernando Ghoerahoe 82kg w.v. Meerzorg. 8-Vinod Harkisoen 110kg w.v. Jai-Hind Nick V.S Adjai Mahabier 115kg w.v. Tatami. 9-Giovani Brunst 84kg w.v. S.N.L  V.S Ashwien Ramdhan 87kg w.v. Jai-Hind Nick. 10-Baldjietsingh Harpal 120kg w.v. Meerzorg V.S Rishi Mohammed Gaurie 110kg  w.v Jai-Hind Nick. 11-Arun Biharisingh 72kg Suriname V.S Wensley Mulder 66kg Nederland. PAUZE 20 MINUTEN; Hoofdwedstrijden: 12-Donovan Dongo 120kg w.v. Tatami V.S Marvin Mohammed Imamkhan 115kg w.v. Commewijne. 13- Gino Muntslag 86kg Suriname V.S Nick van den Peppel Nederland. 14-Amresh Biharisingh Surinaams Kampion V.S Boy Roelofs Nederland. 15- Sandeep Kumar 106kg India V.S Joey Berkenbosh 96kg Nederland.

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: