Baja nu ook afgevoerd van nationale selectie

Door de straf die de Robinhoodspeler Joel Baja heeft gehad, tijdens de zitting van het SVB tuchtcollege, wordt hij nu afgevoerd van de nationale selectie. Baja had tijdens de wedstrijd tegen Transvaal gevochten met zijn medespeler Orpheo Asaime. ‘We waren genoodzaakt om hem af te voeren en nu zal iemand anders zijn plaats innemen tijdens het ABCS-toernooi’, zegt nationale selectietrainer Ricardo Winter aan Dagblad Suriname. ‘We hebben namelijk een 23 stuks spelers die de training bezoeken en nu zal een van de 23 spelers zijn plaats innemen. We zullen wel voor het ABCS-toernooi een beetje krap zitten op die positie, want Serginho Reding die ook op die positie speelt, is vanwege werkzaamheden niet zeker of hij kan gaan. Maar we zullen het wel redden’, zegt Winter.
‘Nadat we terug waren uit Frans-Guyana, hebben we een kleine terugval gehad, maar die hebben we intussen aangepakt. In het ABCS-toernooi zullen we zeker voor het kampioenschap gaan en niets anders. Ik zie alle drie tegenstanders als gelijkwaardige tegenstanders, dus we gaan niemand onderschatten. Maar als we kijken naar de statistieken dan zien we dat steeds Curacao ons heel veel problemen heeft bezorgd. Maar het doel blijft nog steeds overeind, we winnen het ABCS-toernooi’, zegt Winter.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: