Remise Kerto tegen Beharie

 Op donderdag 28 juni waren er 2 wedstrijden op het schema in de interne competitie van Combinatie’80. Hendrik Kerto kwam uit tegen Sanjay Beharie. Het werd een gelijkopgaande strijd waarbij Kerto in het late eindspel iets beter kwam te staan. Echter net niet genoeg om met de overwinning naar huis te gaan. Het werd remise ! In de andere partij nam Jerry Sadiek het op tegen Sankar Gangaram Panday. Een zeer spannende game waarbij laatstgenoemde in de 24e zet verzuimde om de sterke voortzetting 9-14 te spelen. Hij speelde 20-24, rekening houdende met een combinatie van Sadiek middels 27-22. Echter zag hij niet dat Jerry ook middels 27-21 de combinatie kon nemen met uiteindelijk winst voor Sadiek. Hierdoor gaf Gangaram Panday een mooie partij helaas uit handen. Had hij dus 9-14 gespeeld dan zou hij beter komen te staan en dan zou Sadiek moeten vechten voor een remise. De volgende speelavond is op donderdag 5 juli a.s. om 20.00 uur. De top 7 ziet er nu als volgt uit: 1.  Ashwien Bierdjoe 8 pnt uit 5 wedstr; 2.  Hendrik Kerto 7 pnt uit 5 wedstr; 3.   Sanjay Beharie 7 pnt uit 6 wedstr; 4.  Pradeep Hardajal 7 pnt uit 6 wedstr.; 5.Jerry Sadiek 6 pnt uit 3 wedstr; 6.  Tariq Sadiek 6 pnt uit 4 wedstr en 7.  John Sadiek 6 pnt uit 4 wedstr.

error: Kopiëren mag niet!