Werknemer Tip Top ontkent verduistering geld Inverzekeringstelling verlengd met 30 dagen

De verdachte werknemer D.R. ontkent steevast dat hij US$ 70.000 en Euro 5.000 verduisterd heeft van zijn werkgever Tip Top Zonnebloemstraat. Het Openbaar Ministerie (OM) achtte het toch nodig om, in verband met het onderzoek, de inverzekeringstelling van de werknemer te verlengen met nog 30 dagen. Doordat D.R. steeds ontkent het feit gepleegd te hebben, is er voorlopig geen vordering in deze zaak.
D.R. moest op dinsdag 19 juli geld gaan storten voor Tip Top op de RBC-bank aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat. Hij vertrok om 09:00 uur vanuit de Zonnebloemstraat richting de bank. Rond 11:00 uur kreeg het bedrijf het bericht dat D.R. zijn auto tegen een schutting had geslagen en daarbij bewusteloos was geraakt. Toen hij bij bewustzijn kwam, zocht hij naar een tas waarin het grote geldsbedrag zat. De aanwezige politie en omstanders zeiden geen enkele tas gezien te hebben in de wagen.
Het bedrijf had vermoedens dat de werknemer iets te maken had met de verduistering van het geld en deed aangifte tegen hem. Na enkele dagen had de politie voldoende aanwijzingen om D.R. aan te merken als ‘verdachte’ en hem in verzekering te stellen.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!