Surpost Zuid uit het vizier

‘Dat is helemaal uit het vizier’, zegt Marcelino Nerkust, gedelegeerd commissaris van de Surpost tegenover Dagblad Suriname betreffende het pand van Surpost dat staat aan de Johan Adolf Pengelstraat in de omgeving van het William Kraamplein. Een deel van het pand is reeds geruime tijd verhuurd aan de Surinaamse Waterleiding Maatschappij.
Nerkust geeft toe dat het gebouw een aantal jaren niet is gebruikt. Voor hem zelf is het ook niet duidelijk welke plannen Surpost heeft met dit gebouw. In het verleden toen de elektronische post nog niet haar intrede had gedaan, was dit gebouw functioneel voor de dienstverlening aan burgers.
Volgens burgers in de omliggende buurten en bezoekers van een dansgelegenheid vormt het gebouw een overlast, gelet op het feit dat het gebouw alleen drugsverslaafden herbergt. Zij zien graag dat het gebouw wederom in gebruik wordt genomen.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!